Event Ken Schoolland | Andi Gherghe | Laura Mihalache

Aventurile lui Jonathan Gullible

O odisee liber-schimbistă Spectacolul va introduce prin poveste publicul foarte tânăr în concepte economice și sociale prezente în societatea noastră. Economia este una dintre cele mai tinere științe. Acest lucru se vede și din faptul că nu este inclusă în corpul de studiu aferent culturii generale (clasele 1-12) decât sub forma unei singure materii (exceptând […]

Event Elise Wilk | Ándi Gherghe

S-a întâmplat într-o joi

Lansăm proiectul 3g RadioActiv, prin care încercăm să revitalizăm ideea de teatru radiofonic, cu prima piesă a autoarei dramatice Elise Wilk. Textul, scris în contextul crizei economice din 2008, rezonează cu emoțiile și sentimentele care ne încearcă în 2020. Sunt 8 poveşti, devenite episoade ale podcastului de ficțiune S-a întâmplat într-o joi.

Event Elise Wilk / Ándi Gherghe

Dincolo

Ce are un kiwi fiert cu Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker? Care e legătura dintre moonwalk-ul lui Michael Jackson și daci? De ce sunt prosoapele atât de populare în România rurală? Vino să afli!

Event Székely Csaba / Ándi Gherghe

Bucurie și fericire

O incursiune în lumea LGBT din Transilvania cu mijloace de transport în același timp ludice, dure, sensibile, sofisticate și rudimentare – o călătorie într-o zonă situată undeva între Olanda și Cecenia. Călătorii vor beneficia de ghidaj hetero. Vă invităm să ne însoțiți cu fericire și bucurie!

Event Székely Csaba / Ándi Gherghe

Mihai Viteazul

O poveste a ridicării și prăbușirii unui erou. Povestea poftei de putere, a tiraniei, a prieteniei și trădării. O critică a gâlcevilor politice și a felului în care ne scriem/rescriem istoria, fie că e vorba de evenimente de acum câteva secole, fie că vorbim de istoria recentă – foarte recentă.

Event Elise Wilk / Theo Marton

Semnale disperate către planeta Pluto

Personajele interpretate de actrițele Roxana Marian, Larisa Dobrin și Laura Mihalache își (re)povestesc viețile încercând să caute urme de sens în puzzel-ul narativ la care sunt provocați spectatorii. E natural abuzul? Sunt încercările noastre de a scoate la lumină traumele doar semnale disperate către o planetă de gheață?

Event Ándi Gherghe / Olga Macrinici

Gen EU

Un spectacol despre noi. Un spectacol relevant, care explorează problemele tinerilor în societatea de astăzi şi felul în care se raportează aceştia la realitatea din jurul lor.

Event Alexa Băcanu / Leta Popescu

Neverland

Kinga, Rada, Andreea și Fabian își doresc să ducă o viață normală chiar cu riscul de a deveni banali sau nefirești. La ce duce insistența de a intra în tiparele sociale și ce visăm de fapt? Spectacolul e o invitație de a ne căuta propriul Neverland, locul unde există acea libertate la care uităm să ne întoarcem.

Event Székely Csaba / Ándi Gherghe

Vă plac bananele, tovarăși?

Suntem în România lui Ceaușescu, unde toată lumea se teme, e suspicioasă și rabdă de foame, mai puțin povestitorul, Robert. Tatăl lui fiind stăpân peste viață și moarte în orașul în care copilărește, Robert are de toate, chiar și banane. Această copilărie însă nu e tocmai lipsită de griji.

Event Roxana Marian / Monica Ristea

Mede/EA sau Despre fericirea conjugală

Cuvântul fericire sclipește în fundal, un cor de opt femei frumoase, imagini ale femeii ideale, sexy și încrezătoare, copilăroase și fatale, întruchiparea cuvântului luminos din fundal, ne prezintă propria versiune “lucioasă” despre fericire.