body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }
Event

P.OF.T.I.M, Cultură!

Într-o dimineață frumoasă de primăvară: „Vreau să joc!”, spuse artistul local. „Unde?”, întreabă 3g-ul. „HUB-ar n-am!?”, răspunse el, îndurerat. Asta până azi! 3g HUB lansează platforma: 3g – P.OF.T.I.M Cultură! – Platformă oferită tinerilor independenți de pe raza Municipiului Târgu Mureș, cea mai nouă platformă artistică marca 3g, destinată artiștilor locali care au nevoie de […]

Event

FORMA 3: Pansament pentru prezent

Cu o gamă variată de activități, de la lecturi în aer liber, discuții cu autorii, întâlniri cu artiști locali, spectacole de teatru pentru copii și stand-up comedy, FORMA 3: Pansament pentru prezent aduce într-un singur loc diversitate culturală în aer liber.

Event

3g experiMENTAL

Stagiunea multidisciplinară a toamnei lui 2023, o ofertă culturală marca 3g HUB, un meniu cultural divers și pentru toate gusturile: concurs, producții teatrale inedite, celebrarea excelenței din spațiul cultural independent. Ca în fiecare an ne dorim să consolidăm cultura împreună! :)

Event

Terapie Socială prin Teatru Contemporan

Proiectul ia naștere într-un moment dificil pentru comunitatea târgumureșeană, atât din punct de vedere social cât și teatral. Teatrul în Târgu Mureș a înregistrat în ultimii ani, o scădere semnificativă în ceea ce privește numărul de spectatori, în special dacă ne referim la publicul tânăr.

Event

Metamorfoze

Metamorfoze este modul prin care ne dorim să contribuim la regenerarea Târgu Mureșului și la transformarea acestuia într-un centru urban iubit și admirat deopotrivă de rezidenți și de vizitatori.

Event

Work in Progress (WiP)

Work in Progress înseamnă tot ce trebuie să știi despre procesul de creație a unul scurt-metraj (low-buget).  Cum se stabilește intriga, cum se nasc personajele, stabilirea celor mai bune locuri pentru filmări, construirea unei relații constructive între actori și regizor.

Event

3g RadioActiv

Încercând să revitalizăm ideea de teatru radiofonic am produs patru spectacole publicate, cu acces gratuit, pe platformele pentru podcasturi și pe canalul nostru de YouTube.

Event

3g ACT - cursuri de actorie

Nu știi cum să te faci auzit? Teatrul poate fi o cale. De multe ori, scena este locul în care te poți simți protejat. Poți spune ce te doare și poți cunoaște oameni noi.

Event

Biblioteca 3g

Ne-am gândit să amenajăm o bibliotecă în aer liber. Dacă ai de donat cărți, rafturile așteaptă. Suntem siguri că inițiativa noastră va rezista! Biblioteca se află la arcada zidului de lângă Bastionul Măcelarilor – Cetatea Medievală.

Event

FORMA 2 - Cultural_Local

FORMA 2, cea de-a doua ediție a festivalului se concentrează pe celebrarea artiștilor și a oamenilor de cultură care au îmbogățit prin activitatea lor orașul Târgu Mureș.