Înființată în cea de-a treia generație de companii independente din România, 3g HUB (cunoscut în trecut ca Teatru 3G), produce din toamna anului 2015, evenimente culturale pe teme de actualitate pentru societatea noastră, vorbind sincer și direct, prin intermediul artei, despre acele lucruri care nu ne lasă să mergem mai departe. Evoluția firească a lucrurilor ne-a adus în punctul în care am transcedentat ideea de companie de teatru independentă devenind un hub cultural menit să unească mai multe forme artistice și evenimente culturale, subliniind interdisciplinitatea și libera exprimare artistică.

Ne-am început activitatea cu trei gânduri sau direcții: încurajarea dialogului intercultural, promovarea autorilor contemporani din România și realizarea de spectacole despre sau care să atingă problematici importante pentru oamenii alături de care trăim în comunitate.

 

Fiind localizați într-un oraș/zonă multietnic/ă am pus accentul pe multilingvism încă din primele spectacole actorii noștri vorbind limbile română, maghiară sau/și germană chiar și în același spectacol. Prin proiectele noastre am dezbătut teme sociale (Terapie socială prin teatru contemporan), am încurajat scrierea de text nou de teatru (eurOpinions), am produs primul proiect de artă stradală din comunitate (Metamorfoze – proiect de artă stradală) și am organizat tabere anuale de film-making, încurajând totodată debutul artistic al tinerilor studenți facilitând astfel apariția noii generații de independenți.

Echipa Administrativa

Cristina Ciulei

Director Executiv | Actriță

Narcis Zamfir (Zorro)

Director Exec. Adj. | Actor

Vlad Haneș

Secretar | Actor

Claudiu Panaitescu

Administrator tehnic | Actor

Cristi Bojan (Kuki)

Consilier artistic | Actor, Regizor

Laura Mihalache

Resurse umane | Actriță

Ándi Gherghe

Papa fondateur 3g | Regizor, Actor

Regizori

Adi Iclenzan

Regizorul casei

Actori

Benedek Botond

Actor trilingv și co-fondator al asociației.

Sașa Pânzaru

Actriță, șofer și purtător de cuvânt al necuvântătoarelor lumii.

Larisa Dobrin (Luși)

Gogoșica trupei. Zăhărelul tortului 3g HUB, punctul de lumină din tunelul independentului, raza de soare a cerului din BIOS-ul SCENIC.

Andronic

Fiecare om are nevoie de un Andronic la casa lui.

Ramona Gherasim

Ramona, Ramo, Ramen, Rami, Rummy și alte cuvinte cu ț. E de-a noastră.

Dramaturgi

Valentin Covaciu

Scriitor, pușcaș PâRâiaș

Elise Wilk

Dramaturg contemporan

Szekely Csaba

Szekely Csaba, dramaturg contemporan și unul dintre fondatorii 3g HUB.

Scenografi

Adrian Matei (Ma:tei)

DJ, tehnician și scenograful echipei. Puterea lui Adi e să se ocupe de tot ce înseamnă circuite, iar asta îl bagă în priză. (ha ha ha).