body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Vlad Haneș

Este actor, improvizator, dansactor. Îi face plăcere să cânte la linguri, muzicuță și din voce. Posibil să fie rudă cu Brutus Haneș, un pictor și publicist, pe care Zaharia Stancu îl considera o persoană cu „o natură veselă”, ușor de simpatizat, așa cum este și Vlad. De altfel Haneș Vlad este pasionat de citit în cârți, tehnici tibetane de energizare, meditație, yoga și alte practici nesectante. 

A colaborat cu Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici,, din Arad, Compania Liviu Rebreanu Târgu Mureș, Teatrul ,,Regina Maria,, Oradea, iar celelalte nu se pun deoarece au fost doar figurații. 

În 2020 a participat la Gala tânărului actor HOP cu momentul ,,Sentimentul patologic al râspunderii acute,, și nu a luat niciun premiu, dar asta nu l-a oprit să își urmeze pasiunea. A dat aproximatic 10 castinguri la diverse teatre din țară, la castinguri pentru reclame sau filme, pe care nu le-a luat, dar asta nu l-a oprit să își urmeze pasiunea. Tot în 2020 a intrat în trupa de entertainment FUNKERS, unde este în continuare membru activ.

Ca membru 3g HUB este activ în tot ceea ce este necesar, pentru ca trupa și producțiile ei să funcționeze la un nivel cât mai profesionist. 

Pe Vlăduț îl puteți vedea în Ciclopul, după EuripideFreezerii: Show de improvizație sau la show-urile de Stand-Up Comedy.