Horia Grigoraș

HORIA GRIGORAȘ (n. 1992, Toplița) este absolvent al Universității Petru Maior din Târgu-Mureș, specializarea Istorie, iar în prezent este student la specializarea Media în cadrul Universității de Arte din Târgu-Mureș.

În perioada 2012-2016 a fost voluntar în cadrul asociației studențești AIESEC Mureș unde a organizat proiecte pentru comunitate, pentru elevi și evenimente multiculturale. În anul 2015 a făcut parte din board-ul de conducere al asociației unde a coordonat programul internațional de schimburi de experiențe.

În perioada 2014-2016, a fost coordonator local al proiectul educațional GROW, considerat la vremea respectivă cel mai important program de educație non-formală din România.

În perioada 2016-2018, a făcut parte din echipa Asociației Școala de Valori, unde s-a ocupat de coordonarea hub-ului Școala de Valori Mureș, de implementarea de proiecte educaționale precum Bani de Buzunar, Think Ahead, Antreprenor de Viitor, Generația Z în Acțiune, a facilitat workshop-uri pentru adolescenți și a fost responsabil de comunicarea națională a proiectului GROW.

În anul 2016 a fondat festivalul de muzică și artă AWAKE, festival multicultural care este organizat anual pe Domeniul Teleki din Gornești.

În anul 2018 a fondat Asociația Facem, asociație a cărei obiectiv este de a crea o comunitate de tineri proactivi și ambițioși în organizarea și planificarea proiectelor de natură socială, culturală și de educație non-formală.

În prezent este coordonator local al festivalului AWAKE (din 2016), face parte din echipa de organizare a festivalului studențesc Medifun (din 2017), este co-organizator al festivalului de boardgames Zilele Jocurilor (din 2016) și face parte din echipa 3G Hub (din 2020).