body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Concurs de dramaturgie: Pansament pentru PREZENT!


TOBELE, vă rugăm!!

( lăsăm link pentru tobe aici. )

Deschidem porțile creației pentru pasionații de dramaturgie!

Ești atras de scriere? Crezi că poți fi tu următorul artist care să devină, prin ceea ce pune pe hârtie, un pansament pentru prezent? Alege-ți instrumentul de scris și pune-te pe treabă! 

Punem la bătaie 5.000 ron și șansa de a transforma textul tău în următoarea noastră producție pe anul 2024, dar până atunci, după anunțarea câștigătorului din 15 noiembrie, îți organizăm un spectacol lectură. Baby steps.

Tot ce trebuie să faci este să-ți anunți „candidatura” printr-un mail la adresa contact@3ghub.ro, iar, până la 1 noiembrie, să atașezi textul prin care îți faci intrarea în concurs. Să sperăm că atunci când unchiul tău spunea că ești un copil talentat se referea la scris.

Crezi că asta e tot? Ei bine, nu! Ne-am gândit că o șansă nu e destul, așa că în cadrul concursului îți dăm posibilitatea de a lua parte la trei ateliere de scriere cu cei trei dramaturgi care formează și juriul de selecție al textelor: Daniel Oltean, Andreea Radu și Szekely Csaba despre care veți afla tot mai multe pe parcursul acestui concurs.

Ce mai aștepți? Invitație specială? Lasă-ne un mesaj și ți-o trimitem! 😂

„Pansament pentru PREZENT” este un concurs care face parte din 3g experiMENTAL, un proiect 3g HUB, co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2023. 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Municipiului Târgu Mureş şi a Consiliului local care nu sunt responsabili de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.