body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Freezerii îți aduc un abonament la Zona Jocurilor!


zona jocurilor

Salutare! Hai și tu la Freezerii: Impro SHOW, Duminică, 28 aprilie, 19:00 la 3g HUB – Bastionul Măcelarilor din Cetatea Târgu Mureș, fii cel mai activ spectator în exercițiile noastre de improvizație comicoasă și câștigi un abonament de o lună la Zona Jocurilor – Tărgu Mureș, cel mai nou spațiu pentru pasionații de boardgames și limonadă rece!

Ce înseamnă asta mai exact?

Ei bine, când improvizatori cer o propunere de spațiu, dă-o tu! Când improvizatori cer o premisă de început de scenă, dă-o tu! Pentru că tu comanzi, iar ei livrează comedia și abonamentul la Zona Jocurilor!

Cine sunt Freezerii?

O trupă de actori-improvizatori-comedianți și dirijori de râsete care vin cu un show de improvizație comicos bazat pe sugestiile publicului.
Imaginația e limita, iar totul se măsoară în hohote de râs! Nu gândi „ce s-ar întâmpla dacă…”, aruncă Freezerilor premisa și află răspunsul pe pielea lor! 🙂
1 moderator: Zorro
4 actori de improvizație:
Haneș, Vladu, Klaus, Ștefi!
10 runde de comedie instant!
Cuvinte, silabe, poziții, tot ce vrei!
cu Freezerii: Impro Shoooow!
👨🏻‍🦱Haneș: Vlad sau Haneș (pentru că Vlad Haneș) este actor, improvizator, uneori moderator, băiat fermecător
👨🏼‍🎓Vlad: Băiat cochet și isteț, bun la butoane, cabluri, reflectoare și improvizatoare! Apelați cu încredere!
👨🏻‍🦲Klaus: Klaus, Johny Klaus, Clau sau și mai simplu: Claudiu Panaitescu. Inginer, actor și improvizator. Combinația perfectă pentru replica: „Am eu un băiat care poate să-ți repare planetara.”
👧🏻Ștefi: Un pericol public pentru cei ce-și propun să nu zâmbească la show! Șosetele ei sunt mai scumpe decât biletele noastre!
Bilete în rețeaua Eventbook!