body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Cel de-al doilea atelier de scriere din cadrul „Pansament pentru Prezent”


“De ce să scrii? Cât te costă să scrii? De ce să scrii teatru? Cât te costă să scrii teatru? Te-ai gândit vreodată că poate monologul e doar un dialog pe care nu poți să-l scrii? Sau că dialogul e doar un monolog eșuat. Te-a bântuit vreodată un personaj? Dacă da, de ce? Dacă nu, iarăși de ce. O mică întâlnire ne va ajuta poate să răspundem la întrebările de mai sus, dar și să ne trezim cu altele.”
În cadrul concursului de dramaturgie „Pansament pentru prezent”, demarăm o serie de ateliere de dramaturgie pentru cei interesați, coordonate de juriul concursului.
Lista de participanți este încă deschisă, așadar, dacă simțul creativ îți dă târcoale, ești așteptat, joi, 19 octombrie, ora 11:00, la primul workshop creativ pentru oameni creativi alături de Daniel Oltean! 🙂
Workshop-ul va avea loc într-o formulă hibrid, astfel, pentru cei care nu pot participa fizic, am adăugat și opțiunea de înscrieri pentru on-line. Trimite un mail pe adresa contact@3ghub.ro, iar noi îți vom trimite link-ul pentru ora 11:00 ! ☺️

„Pansament pentru prezent”, face parte din 3g experiMENTAL, un proiect 3g HUB, co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2023.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Municipiului Târgu Mureş şi a Consiliului local care nu sunt responsabili de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.