body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Primul atelier de scriere din cadrul „Pansament pentru Prezent”


„Vom explora tehnici și exerciții care te vor ajuta să treci peste momentele în care te simți blocat și care te ajută să îți dezvolți anumite abilități creative.”
În cadrul concursului de dramaturgie „Pansament pentru prezent”, demarăm o serie de ateliere de dramaturgie pentru cei interesați, coordonate de juriul concursului.
Lista de participanți este încă deschisă, așadar, dacă simțul creativ îți dă târcoale, ești așteptat, vineri, 13 octombrie, ora 11:00, la primul workshop creativ pentru oameni creativi alături de Andreea Radu! 🙂
Pentru înscrieri, trimite un mail pe adresa contact@3ghub.ro, iar noi îți vom trimite link-ul pentru ora 11:00 ! ☺️

„Pansament pentru prezent”, face parte din 3g experiMENTAL, un proiect 3g HUB, co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2023.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Municipiului Târgu Mureş şi a Consiliului local care nu sunt responsabili de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.