body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Work-In-Progress 3: ”Visezi la Progres?”


Work in Progress înseamnă tot ce trebuie să știi despre procesul de creație al unui scurt-metraj (low-buget).
#Visezi să faci un film, dar nu ai știut niciodată de unde să începi? Totul pornește din pasiune!

Trimite ideea ta de scurtmetraj până la 25 Septembrie. Cele mai promițătoare propuneri vor fi selectate. Ulterior, prin tragere la sorți, pentru ca experiența să fie bazată pe #progress, participanții vor primi scenariul altui #visator, pe care îl vor monta alături de o echipă tehnică de profesioniști condusă de Márton László de la What’s in the Box Productions care te va iniția în materie de imagine de film și lumini.

Trimite un mail la contact@3ghub.ro în care să ne spui de ce îți dorești să iei parte, atașează și un CV și, desigur, ideea ta de scurtmetraj (3-5 min). 😀

Nu ai o idee de scenariu, dar dorești să înveți?! Te poți înscrie la workshopurile destinate celor pasionați de regie, imagine sau lumini!

*** Cele mai promițătoare propuneri de scenariu vor fi selectate mai departe de trainerii workshopurilor. ***

Workshops:

Andi Gherghe (Scenariu & Regie)

regizor, actor, autor dramatic.

Márton László (Imagine & Montaj)

director de imagine, director de creație, membru "What's in The Box Productions"

Work-in-Progress 3 este un proiect 3gHUB co-finanțat de Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala , în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.
 
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.