body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

Sesiunea de proiecte pe ’22!


După ce am anunțat tabăra de creație Work-in-Progress (3), astăzi prezentăm întreaga sesiune de proiecte pentru anul 2022:
 
🎬 Work-in-Progress (3):
În urma activităților din tabăra de creație participanții vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și putea realiza propriile filme de scurt-metraj și/sau pentru a fi capabili să conceapă și să realizeze conținut video de calitate în general.
Detalii & Înscrieri:
 
 
 
🎨 Metamorfoze (4):
Revenim în acest an cu a4-a etapă în transformarea orașului Târgu Mureș într-un centru important de artă stradală din România.
 
🎭 Terapie Socială prin Teatru Contemporan (5):
Ajunși la a cincea ediție, ne propunem în continuare ca prin spectacolele de teatru pe care le producem să readucem publicul în sala de teatru prin abordarea unor teme de interes pentru comunitate.
 
🔥Detalii curând!
Cele trei proiecte 3g HUB sunt co-finanțate de Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.
 
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.