body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

3g experiMENTAL – Stagiunea anului!


3g HUB, alături de partenerii Universitatea de Arte Târgu Mureș și Asociația Culturală „Awake”  prezintă:

3g experiMENTAL

STAGIUNEA DE TOAMNĂ
CONCURS DE DRAMATURGIE:
”Pansament pentru prezent”

Un concurs prin care ne dorim să stimulăm scrierea dramatică prin descoperirea unor voci noi din generația noastră. 

SPECTACOL DE TEATRU
”ARTĂ, de Yasmina Reza”

Celebrăm începuturile teatrului independent în Târgu Mureș, unde, acum 20 de ani, a luat naștere prima producție a Teatru 74. Prilej pentru care vom repune în scenă același text într-o manieră fresh și de actualitate.

SCOATEM DIN ARHIVA SUCCESULUI:
„HOȚII” de Conor McPHERSON

Readucem în orașul nostru ultima producție de succes a Teatru74 cu distribuția originală! Un spectacol care s-a bucurat de aprecierea lui în rândul publicului târgumureșean și nu numai. Cu prezențe în nenumărate festivaluri, inclusiv Festivalul Național de Teatru din București (2010), Hoții, în regia lui Cristi Juncu, rămâne un etalon pentru cât de multe poate oferi teatrul independent ofertei culturale dintr-o comunitate.

MARATON DE „VISE”
Performance uni-spectacular în regia lui Theodor-Cristian Popescu

Un performance unic în România. Un concept care să pună orașul nostru, prin oferta sa culturală, în ipostaza de a livra un spectacol inedit și inovator spațiului cultural european!

Rămâneți aproape de noi pentru a urmării evoluția proiectului!
Consolidăm cultura împreună!

–––

3g experiMENTAL este un proiect 3g HUB, co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2023. 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Municipiului Târgu Mureş şi a Consiliului local care nu sunt responsabili de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Sponsor principal: