body { font: normal 10px Futura, Montserrat; }

„Vise plăcute!” – Maratonul de Vise își începe activitatea


actorul Cristian Bojan în timpul întâlnirilor pentru maratonul de vise din cadrul proiectului 3g experiMENTAL.
Maratonul de „vise” Vise plăcute pentru că nu stăm o clipă! 😁
Am anunțat concursul de dramaturgie, iar acum e momentul să ne îndreptăm privirile către Maratonul de „vise, un performance cu un concept unic în România, care va prinde contur în următoarea perioadă! ☺️
Primele întâlniri cu regizorul Theodor-Cristian Popescu au avut loc. Lucrurile merg… ca-n vis! ✨
Scopul întâlnirilor este de a pune cap la cap planul de bătaie înainte de repetițiile propriu-zise pentru ceea ce se anunță a fi performance-ul anului în Târgu Mureș. Plănuim un spectacol cu un concept unic, menit să stârnească emoție și să ofere spectatorului o experiență senzorială inedită. Ai auzit bine, este un singur spectator per reprezentație la acest spectacol.
Rămâneți aproape pentru noi detalii!
Maratonul de VISE face parte din 3g experiMENTAL. Un proiect 3g HUB, cofinanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2023.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Municipiului Târgu Mureş şi a Consiliului local. Care nu sunt responsabili de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.