Înființată în cea de-a treia generație de companii independente din România, 3G produce, din toamna anului 2015, evenimente culturale pe teme de actualitate pentru societatea noastră, vorbind sincer și direct, prin intermediul artei, despre acele lucruri care nu ne lasă să mergem mai departe.

Ne-am început activitatea cu trei gânduri sau direcții: încurajarea dialogului intercultural, promovarea autorilor contemporani din România și realizarea de spectacole despre sau care să atingă problematici importante pentru oamenii alături de care trăim în comunitate.

Fiind localizați într-un oraș/zonă multietnic/ă am pus accentul pe multilingvism încă din primele spectacole actorii noștri vorbind limbile română, maghiară sau/și germană chiar și în același spectacol. Prin proiectele noastre am dezbătut teme sociale (Terapie socială prin teatru contemporan), am încurajat scrierea de text nou de teatru (eurOpinions), am produs primul proiect de artă stradală din comunitate (Metamorfoze – proiect de artă stradală) încurajând totodată debutul artistic al tinerilor studenți facilitând astfel apariția noii generații de independenți.

Ándi Gherghe

Regizor, actor, papa fondateur 3g

Benedek Botond

Actor trilingv

Valentin Covaciu

Scriitor, pușcaș PâRâiaș

Gábosi Csenge

Responsabil educație plus pictat tricouri

Cristi Bojan

Kuki, sigur îl știi!

Toni Nica

Regizor în devenire, lumini, sunet și în general tot ce e prevăzut cu cablu

Horia Grigoraș

Responsabil cu educația în echipă și în afara ei